Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Отворен ден на УКИМ

Отворен ден на УКИМ

| On 30, Apr 2018

Почитувани, на ден 05 мај 2018 г. во рамките на „Отворениот ден на УКИМ“, ИЗИИС ќе се земе активно учество и ќе ги презентира можностите за студирање и актуелните студиски програми. Ве очекуваме!

flaer1verzija2-zadna strana