Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Јавна одбрана на магистерски труд – 13.06.2018 12:00

Јавна одбрана на магистерски труд – 13.06.2018 12:00

| On 06, Jun 2018

На ден 13.06.2018 г. (среда) во 12:00, во училницата во вториот блок во ИЗИИС, ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд на кандидатката Сања Стојаноска, со наслов „ЧЕТВРТА ГЕНЕРАЦИЈА НА ГРАДЕЖЕН МАТЕРИЈАЛ – ЕКСПАНДИРАН ПОЛИСТИРЕН“