Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Јавна одбрана на магистерски труд – 18.07.2018 12:00

Јавна одбрана на магистерски труд – 18.07.2018 12:00

| On 18, Jul 2018

На ден 18.07.2018 г. (среда) во 12:00, во училницата во вториот блок во ИЗИИС, ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд на кандидатката Јорданка Чанева, со наслов „ПРИМЕНА НА ТЕРЕНСКИ МЕТОДИ ЗА ОЦЕНА НА ХАЗАРД ОД ЛИКВИФАКЦИЈА“