Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Јавна одбрана на магистерски труд – 13.07.2018 12:00

Јавна одбрана на магистерски труд – 13.07.2018 12:00

| On 18, Jul 2018

На ден 13.07.2018 г. (петок) во 12:00, во училницата во вториот блок во ИЗИИС, ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд на кандидатката Горан Сековски, со наслов „ЛИФТОВИ ВО СЕИЗМИЧКИ УСЛОВИ“