Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Јавна одбрана на магистерски труд – 27.09.2018 12:00

Јавна одбрана на магистерски труд – 27.09.2018 12:00

| On 20, Sep 2018

На ден 27.09.2018 г. (четврток) во 12:00, во училницата во вториот блок во ИЗИИС, ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд на кандидатот Бесар Абдиу, со наслов „АНАЛИЗА И ПРОЕКТИРАЊЕ НА ОПТИМАЛНИ СЕИЗМИЧКИ ОТПОРНИ АБ ЗГРАДИ СОГЛАСНО ЕВРОКОДОВИТЕ И МАКЕДОНСКИТЕ ПРОПИСИ“