Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

ИЗИИС со свои претставници на Business Run 2018

ИЗИИС со свои претставници на Business Run 2018

| On 26, Sep 2018

На 23-09-2018 г ИЗИИС учествуваше на Business Run традиционалната трка за вработени која се одржа на кејот на Вардар. Екипата на ИЗИИС во состав Трајче Зафиров, Ангела Попоска, Дејан Филиповски и Игор Ѓорѓиев, во конкуренција на 71 екипа, го освои одличното 7 место.
 
Business Run 2018 – Резултати

 

1