Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Свечена промоција на магистри

Свечена промоција на магистри

| On 19, Dec 2018

По повод успешно завршување на магистерските студии, на ден 26.12.2018 година, во 12 часот, во белата сала на ИЗИИС, ќе се одржи свечена промоција на студентите кои магистрирале во периодот помеѓу 10/2017 и 12/2018.

Next Story

This is the most recent story.