Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Јавна одбрана на докторски труд – 23.8.2019 12:00

Јавна одбрана на докторски труд – 23.8.2019 12:00

| On 16, Aug 2019

На ден 23.8.2019 г. (петок) во 12:00, во училницата во вториот блок во ИЗИИС, ќе се одржи јавна одбрана на докторскиот труд на кандидатот м-р Африм Бериша, со наслов „Опции за управување со цврст општински отпад во Косово и влијанијата врз климатските промени“