Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Обука за земјотреси во организација на ЦРППР

Обука за земјотреси во организација на ЦРППР

| On 31, Oct 2019

По обуката за поплави и свлечишта, денес во Битола во организација на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион се одржа и обука на тема: земјотреси. Обуките се реализираа во рамките на проектот… Кон веста -> ТВ ТЕРА